Sv sabai sabai spa

sv sabai sabai spa

5 recensioner av Sabai-Sabai Spa "Som att komma till Thailand:) Billigt och bra allt på en gång. Jag tog 30 Foton från Sabai-Sabai Spa - Stockholm, Sverige. Kontaktuppgifter till Sabai-Sabai Spa Stockholm, telefonnummer, adress, se information om företaget. THAIMASSAGE. Mycket tänjande och stretch även kallad "Yoga för den late". 55 min. 85 min. OILMASSAGE. Avslappnande massage, som går på.

Sv sabai sabai spa - massage

Detta är den enda thai-massage jag har fått i Stockholm. Trots att jag var ett par minuter försenad på den sista tiden var Fräscht mysigt rent och utmärkta behandlingar.

Videos

Sabai Sabai @ Sukhumvit Boutique Hotel - Sabai Jai Spa Reviews, opening hours and information about Sabai Sabai Spa (Beauty salon, Spa), Linnégatan 50 in Stockholm. Thatsup guides you to find the best places in. 5 recensioner av Sabai-Sabai Spa "Som att komma till Thailand:) Billigt och bra allt på en gång. Jag tog 30 Foton från Sabai-Sabai Spa - Stockholm, Sverige. Sabai-Sabai Spa, Stockholm: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Sabai-Sabai Spa i Stockholm, Sverige på TripAdvisor.

Sv sabai sabai spa - thaimassage halmstad

Gör dina omdömen synliga genom att lägga in en widget på din hemsida. Helénes hudvård 0 reviews. Jag har inte haft så stora förväntningar på massagen på detta ställe eftersom det är ett thaiställe men jag måste medge att behandlingarna är utmärkta! TripAdvisor använder cookies för att förbättra din upplevelse på webbplatsen. Hos oss är det lätt att hitta presenter - både till andra och till sig själv!


Comments 0

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *